Giles Watling



All kunnskapen som mennesket har samlet i århundrer om Giles Watling er nå tilgjengelig på internett, og vi har samlet og bestilt den for deg på en mest mulig tilgjengelig måte. Vi vil at du skal kunne få tilgang til alt relatert til Giles Watling som du vil vite raskt og effektivt; at opplevelsen din er hyggelig og at du føler at du virkelig har funnet informasjonen om Giles Watling som du lette etter.

For å nå våre mål har vi gjort en innsats for ikke bare å få den mest oppdaterte, forståelige og sannferdige informasjonen om Giles Watling, men vi har også passet på at utformingen, lesbarheten, lastehastigheten og brukervennligheten til siden være så hyggelig som mulig, slik at du på denne måten kan fokusere på det essensielle, kjenne til all data og informasjon som er tilgjengelig om Giles Watling, uten å måtte bekymre deg for noe annet, vi har allerede tatt hånd om det for deg. Vi håper vi har oppnådd vårt formål og at du har funnet informasjonen du ønsket om Giles Watling. Så vi ønsker deg velkommen og oppfordrer deg til å fortsette å nyte opplevelsen av å bruke scientiano.com.

Giles Watling
Offisielt portrett av Giles Watling MP crop 2.jpg
Offisielt parlamentarisk portrett, desember 2019
Parlamentsmedlem
for Clacton
Antatt kontor
8. juni 2017
Foregitt av Douglas Carswell
Flertall 24.702 (56,8%)
Personlige opplysninger
Født
Giles Francis Watling

( 1953-02-18 )18. februar 1953
Chingford , Essex , England
Politisk parti Konservativ
Mor Patricia Hicks
Far Jack Watling
Pårørende Deborah Watling (søster)
Dilys Watling (mors halvsøster)
utdanning Skogskolen
Okkupasjon Skuespiller, politiker

Giles Francis Watling (født 18. februar 1953) er en engelsk skuespiller og britisk konservativ partipolitiker. Han har vært parlamentsmedlem (MP) for Clacton siden 2017 .

tidlig liv og utdanning

Giles Watling ble født i Chingford av skuespillerinnen Patricia Hicks og skuespilleren Jack Watling , og ble utdannet ved Forest School i Walthamstow . Han er den yngre broren til skuespilleren Deborah Watling og den yngre halvbroren til skuespilleren Dilys Watling . Watlings er alle direkte etterkommere av antikvaren/kunstneren Hamlet Watling fra 1800-tallet .

Karriere

Watling har jobbet mye i det britiske teatret og på TV, men er trolig mest kjent for rollen som presten Oswald i Carla Lane 's serie Bread . Han har også regissert flere teateroppsetninger i Storbritannia. Han tok på seg rollen som Bob i UK Tour of 'Priscilla Queen of the Desert' i 2013, og fungerer i styret ved The Royal Theatrical Fund, en veldedig organisasjon til hjelp for enhver person i nød som profesjonelt har praktisert eller bidratt til teaterkunsten.

Han var en konservativ rådmann for Frinton -avdelingen i Tendring District Council , etter å ha blitt valgt først i lokalvalget i Storbritannia i 2007 . September 2014 ble han listet opp i Høyres Clacton åpne primærvalg for å avgjøre partiets kandidat mot Douglas Carswell i Clacton-mellomvalget og ble adoptert etter et offentlig møte 11. september 2014. Han tapte mellomvalget i 2014 og stortingsvalg i 2015, men ble valgt ved stortingsvalget i 2017. Sammenlignet med en andel på 24,6% av stemmene han tok i mellomvalget 2014, var stemmeandelen 72,3% ved stortingsvalget i 2019.

Filmografi

År Tittel Rolle Merknader
1965 Gideons vei Malcolm Gideon 8 episoder
1974 Ovenpå, nede 2. løytnant James Marriott 1 episode
1978 Du er bare ung to ganger PC Henry 1 episode
1979 Den menneskelige faktoren Colin
19791980 Hvordan går det med din far Martin Matthews 13 episoder
1980 Behold det i familien Ung mann 1 episode
1984 Ingenting er som hjemme Maurice 1 episode
19881991 Brød Oswald 49 episoder
1992 'Allo' Allo! Major Twistleton-Smythe 1 episode
1997 Melissa Gangster på flyplassen 1 episode
1999 Grange Hill Mr. Radcliffe 1 episode
2001 Tutankhamun -konspirasjonen Howard Carter TV -film

Referanser

Eksterne linker

Opiniones de nuestros usuarios

Espen Aune

For de som meg som leter etter informasjon om Giles Watling, er dette et veldig godt alternativ.

Linda Arnesen

Denne oppføringen på Giles Watling har hjulpet meg til å fullføre arbeidet mitt for i morgen i siste øyeblikk. Jeg kunne allerede se meg selv trekke Wikipedia igjen, noe læreren har forbudt oss. Takk for at du reddet meg.

Anita Brekke

Det er en god artikkel om Giles Watling. Den gir nødvendig informasjon, uten utskeielser.

Bent Jonassen

Denne artikkelen om Giles Watling har fanget oppmerksomheten min, jeg synes det er nysgjerrig på hvor godt målte ordene er, det er liksom...elegant.