Cara Gee



All kunnskapen som mennesket har samlet i århundrer om Cara Gee er nå tilgjengelig på internett, og vi har samlet og bestilt den for deg på en mest mulig tilgjengelig måte. Vi vil at du skal kunne få tilgang til alt relatert til Cara Gee som du vil vite raskt og effektivt; at opplevelsen din er hyggelig og at du føler at du virkelig har funnet informasjonen om Cara Gee som du lette etter.

For å nå våre mål har vi gjort en innsats for ikke bare å få den mest oppdaterte, forståelige og sannferdige informasjonen om Cara Gee, men vi har også passet på at utformingen, lesbarheten, lastehastigheten og brukervennligheten til siden være så hyggelig som mulig, slik at du på denne måten kan fokusere på det essensielle, kjenne til all data og informasjon som er tilgjengelig om Cara Gee, uten å måtte bekymre deg for noe annet, vi har allerede tatt hånd om det for deg. Vi håper vi har oppnådd vårt formål og at du har funnet informasjonen du ønsket om Cara Gee. Så vi ønsker deg velkommen og oppfordrer deg til å fortsette å nyte opplevelsen av å bruke scientiano.com.

Cara Gee
Cara Gee på CFC Årlige Gala & Auksjon 2018
Gee på CFC Annual Gala i 2018
Født
Calgary , Alberta , Canada
Nasjonalitet Kanadisk
Yrke Skuespillerinne
Kjent for Empire of Dirt , The Expanse
Ektefelle (r) Richard de Klerk

Cara Gee (født 18. juli 1983) er en kanadisk film-, TV- og sceneskuespillerinne . Hun er kjent for sine roller i TV-serien Strange Empire og The Expanse .

Karriere

Gee er først og fremst kjent som en scene skuespiller i Toronto , Ontario , der hennes handler kreditt har tatt med oppsetninger av Margaret Atwood 's The Penelopiad , Daniel MacIvor ' s Arigato, Tokyo , Tomson Highway 's The Rez Sisters Cliff Cardinal Stitch , Birdtown og Swanville 's 36 Lille Spiller Om Hopeless jenter og Louise Dupré ' s Tout comme elle .

Hun debuterte i spillefilm i Empire of Dirt som hun ble nominert til en Canadian Screen Award for . For denne rollen vant hun også en spesiell jurypris ved Toronto International Film Festival 2013 , samt en pris for beste skuespillerinne ved American Indian Film Festival . I 2013, på TIFF, ble Gee kåret til en av festivalens årlige Rising Stars.

Gee jobbet også i fjernsynet og spilte gjestroller i TV-serien King og Republic of Doyle . I 2014 spilte hun en av hovedpersonene i den vestlige dramaserien Strange EmpireCBC Television , i en sesong til den ble kansellert i 2015.

Fra og med 2016 spiller Gee i den 33-episoden webserien Inhuman Condition , som sendes på KindaTV YouTube- kanal. Siden 2017 har hun spilt rollen som Camina Drummer i Syfy / Amazon- TV-serien The Expanse .

Personlige liv

Gee er Ojibwe . Hun ble født i Calgary , Alberta , og oppvokst i Aurora, Ontario . Hun giftet seg med Richard de Klerk i 2019. Gee var åtte måneder gravid mens hun filmet den femte sesongen av The Expanse .

Filmografi

TV- og filmroller
År Tittel Roll Merknader
2012 Konge Alicia Pratta Episode: " Alicia Pratta "
2013 Republic of Doyle Sydney Morrison Episode: " Brothers in Arms "
2013 Empire of Dirt Lena Film
2014 Merkelig imperium Kat Loving Hovedrolle
2016 Umenneskelig tilstand Tamar Web-serien; hovedrolle
2017 nåtid Utvidelsen Camina trommeslager Tilbakevendende rolle (sesong 23); hovedrolle (sesong 4 nåtid)
2017 Carmilla-filmen Emily Brontë Film
2017 Neddeaus av Duqesne Island Ikke relevant Web-serien
2017 Vi glemte å bryte opp Isis Wong Kortfilm
2017 Letterkenny Shyla Episode: "Way to a Man's Heart"
2018 Film Trouble in the Garden Raven / Pippa Film
2018 Red Rover Phoebe Film
2020 Naturens kall Françoise Film

Priser og nominasjoner

Gee vant en nominasjon til Canadian Screen Award for beste skuespillerinne2. Canadian Screen Awards for sin opptreden i Empire of Dirt . For denne rollen vant hun også en spesiell jurypris ved 2013 Toronto International Film Festival , samt en pris for beste skuespillerinne på American Indian Film Festival .

Referanser

Eksterne linker

Opiniones de nuestros usuarios

Ove øien

Fin artikkel fra Cara Gee.

Geir Mathisen

Jeg trengte å finne noe annerledes om Cara Gee, som ikke var den typiske tingen som alltid leses på internett, og jeg likte denne artikkelen av Cara Gee.

Steffen Ali

Språket ser gammelt ut, men informasjonen er pålitelig og generelt gir alt som skrives om Cara Gee mye selvtillit.