Britne Oldford



All kunnskapen som mennesket har samlet i århundrer om Britne Oldford er nå tilgjengelig på internett, og vi har samlet og bestilt den for deg på en mest mulig tilgjengelig måte. Vi vil at du skal kunne få tilgang til alt relatert til Britne Oldford som du vil vite raskt og effektivt; at opplevelsen din er hyggelig og at du føler at du virkelig har funnet informasjonen om Britne Oldford som du lette etter.

For å nå våre mål har vi gjort en innsats for ikke bare å få den mest oppdaterte, forståelige og sannferdige informasjonen om Britne Oldford, men vi har også passet på at utformingen, lesbarheten, lastehastigheten og brukervennligheten til siden være så hyggelig som mulig, slik at du på denne måten kan fokusere på det essensielle, kjenne til all data og informasjon som er tilgjengelig om Britne Oldford, uten å måtte bekymre deg for noe annet, vi har allerede tatt hånd om det for deg. Vi håper vi har oppnådd vårt formål og at du har funnet informasjonen du ønsket om Britne Oldford. Så vi ønsker deg velkommen og oppfordrer deg til å fortsette å nyte opplevelsen av å bruke scientiano.com.

Britne Oldford
Født ( 1992-07-23 )23. juli 1992
Toronto , Ontario , Canada
Okkupasjon Skuespillerinne
År aktive 2009 - i dag

Britne Oldford (født 23. juli 1992) er en kanadisk film- og TV -skuespiller. Hun er mest kjent for å ha fremstilt Cadie Campbell on Skins , Alma Walker om American Horror Story: Asylum , Remy Beaumont på Ravenswood og Regan på Hunters .

Livet og karrieren

Britne vokste opp i Toronto, Ontario og gikk på Earl Haig Secondary School som en del av Claude Watson Arts -programmene som Drama Major. I 2008 spilte hun hovedrollen som Lady Macbeth i en produksjon av Macbeth som gikk videre til det siste utstillingsvinduet på Sears Drama Festival.

Filmografi

Film
År Tittel Rolle Merknader
2013 Mørkerom Jean
2013 36 hellige Eve
2014 Slentre med hensikt Izzy
2014 Gratulerer med dagen! Lucia
2014 Hunter & Game Hip Girl 1
2015 Hvordan ble han forelsket Monica
2016 AWOL Haley
2019 Bushwick Beats Harlow
2021 Gratis fyr Missy
Fjernsyn
År Tittel Rolle Merknader
2009 Den siste buzz Josie Episode: "The Double Trouble Issue"
2011 Skinn Cadie Campbell 10 episoder; 4 nettkoder
2012 Robot kylling Linka (stemme) / Raisin Groupie (stemme) Episode: "Hurtled fra et helikopter til et fartstog"
20122013 American Horror Story: Asylum Alma Walker 6 episoder
20132014 Ravenswood Remy Beaumont Hovedrolle; 10 episoder
2014 Skillet Jenny Butler 5 episoder
20152019 Blitsen Shawna Baez / Peek-a-Boo 4 episoder
2015 Blande Remy ABC -pilot
2016 Jegere Regan
Nominert hovedrolle - Golden Maple Award for beste skuespillerinne i en TV -serie som ble sendt i USA
2017 Banen Nei en 8 episoder
2018-2019 Blind flekk Claudia Murphy 2 episoder, sesong 4
2018 Bedrag Lexi Simone Episode: Black Art
TBA Paraplyakademiet Fei Hovedrolle (sesong 3)

Referanser

Eksterne linker

Opiniones de nuestros usuarios

May Langeland

For de som meg som leter etter informasjon om Britne Oldford, er dette et veldig godt alternativ.

Vibeke Lorentzen

Jeg vet ikke hvordan jeg kom til denne Britne Oldford artikkelen, men jeg likte den veldig godt.

Ruth Wang

Språket ser gammelt ut, men informasjonen er pålitelig og generelt gir alt som skrives om Britne Oldford mye selvtillit.