Swansea R.F.C.

Swansea Rugby Football Club
Generell data
Sport Rugby
Fundament 1874 (148 år)
Farger               
assosiasjon Welsh Rugby Union
Installasjoner
Stadion St. Helen's Rugby og Cricket Ground
Uniform
Konkurranse
Liga premierskap
Palmares
Titler 4,  (sist sett i 2000-01 )
Offisiell web

Swansea Rugby Football Club er et walisisk rugbyunionslag basert i byen Swansea . [ 1 ]

Den deltar årlig i Premiership , hovedkonkurransen i disiplinen i landet.

Historie

Det ble grunnlagt i 1871, siden 1990 har det deltatt i Premiership , hovedturneringen i Wales, der den har vunnet fire mesterskap.

I Celtic League , der han deltok i sesongene 2001-02 og 2002-03 , har han vært representert siden 2003 av Ospreys - laget .

I løpet av sin lange historie har den klart å beseire forskjellige nasjonale representanter, for eksempel utvalget av Australia , New Zealand og Sør-Afrika . [ 2 ]

Palmares

Utvalgte spillere

  • William Bowens 1891
  • Billy Bancroft 1898–1901
  • Dicky Owen 1907–12
  • Billy Trew 1907–13
  • Jack Bancroft 1912
  • Tom Parker 1921–23
  • Joe Rees 1924
  • Rowe Harding 1924–28
  • Guy Morgan 1929–30
  • Watcyn Thomas 1933
  • Claude Davey 1934–37
 
  • Idwal Rees 1936–37
  • Clem Thomas 1958–59
  • Mervyn Davies 1975–76
  • Richard Moriarty 1986–87
  • Robert Jones 1989–90
  • Scott Gibbs 1997
  • Mark Taylor 2000
  • Andrew Moore 2001
  • Colin Charvis 2002–04
  • Alun Wyn Jones 2017 – i dag
 

Se også

Referanser

  1. ^ "Swansea" . Rugbyarkiv . Hentet 10. oktober 2020 . 
  2. ^ "Swansea - Match Archive" . Rugbyarkiv . Hentet 10. oktober 2020 .