Karriere selvmord



All kunnskapen som mennesket har samlet i århundrer om Karriere selvmord er nå tilgjengelig på internett, og vi har samlet og bestilt den for deg på en mest mulig tilgjengelig måte. Vi vil at du skal kunne få tilgang til alt relatert til Karriere selvmord som du vil vite raskt og effektivt; at opplevelsen din er hyggelig og at du føler at du virkelig har funnet informasjonen om Karriere selvmord som du lette etter.

For å nå våre mål har vi gjort en innsats for ikke bare å få den mest oppdaterte, forståelige og sannferdige informasjonen om Karriere selvmord, men vi har også passet på at utformingen, lesbarheten, lastehastigheten og brukervennligheten til siden være så hyggelig som mulig, slik at du på denne måten kan fokusere på det essensielle, kjenne til all data og informasjon som er tilgjengelig om Karriere selvmord, uten å måtte bekymre deg for noe annet, vi har allerede tatt hånd om det for deg. Vi håper vi har oppnådd vårt formål og at du har funnet informasjonen du ønsket om Karriere selvmord. Så vi ønsker deg velkommen og oppfordrer deg til å fortsette å nyte opplevelsen av å bruke scientiano.com.

Karriere Selvmord
bor på 6th Street i Austin, Texas
bor på 6th Street i Austin, Texas
Bakgrunnsinformasjon
Også kjent som Straffende skader
Opprinnelse Toronto , Ontario , Canada
Sjangere Hardcore punk
År aktive 2001 nåtid
Etiketter Sewercide, Deranged , Feral Ward, Even Worse, Ugly Pop
Tilknyttede handlinger Knullet opp
Nettsted careersuicide.net
Medlemmer Jonah Falco
Jon Sharron
Dallas Good
Martin Farkas
Tidligere medlemmer Eric Smith
Noah Gadke
Jesse Parker
Bennett Jones-Phillips
Chis Colohan
Mike Haliechuk
Mark Hurst
Polish Neal
Mark Rodenheizer
Brandon Ferrell
Matthew Miller
Dave Brown

Career Suicide er et kanadisk hardcore punkband dannet i 2001 i Toronto . Bandets første liveopptreden fant sted i januar 2002, med den første innspilte produksjonen snart. Bandet har spilt inn flere album og singler i full lengde på forskjellige internasjonale etiketter. Bandet har gjennomført flere turneer i Nord-Amerika, Europa og Japan og fortsetter å spille inn og turnere aktivt. Gitaristen Jonah Falco og den tidligere bassisten Mike Haliechuk spiller også henholdsvis trommer og gitar i bandet Fucked Up . Karriere selvmord er kjent for å ha en hardcore lyd fra 1980-tallet.

Diskografi

Album, EP / singler og kassetter

  • 1. demo-bånd (2002, selvutgitt)
  • 2. demobånd (2002, selvutgitt)
  • Career Suicide 7 "EP (2002, Kangaroo Records)
  • Career Suicide LP (2002, Ugly Pop Records)
  • SARS 7 "EP (2003, Deranged Records )
  • Invisible Eyes 12 "EP (2005, Feral Ward Records)
  • Signals 7 "EP (2004, Slasher Records)
  • Signaler 7 "EP (European picture disk) (2004, Even Worse Records)
  • Split LP m / Jed Whitey (2004, Deranged Records)
  • Attempted Suicide LP & CD (2006/2007, Deranged Records)
  • Cherry Beach 7 "EP (UK tour edition) (2008, Sewercide Records)
  • Cherry Beach 7 "EP (2010, Dirtnap Records)
  • Machine Response 12 "LP (2017, Static Shock Records )

Antologier

  • Anthology of Releases, 20012003 CD (2004, Kangaroo Records / Deranged Records)
  • Anthology of Releases Vol. 2, 20032005 CD (2006, Deranged Records)

Nåværende medlemmer

  • Jonah Falco - gitar
  • Dallas Good - gitar
  • Martin Farkas - vokal
  • Jon Sharron - bass
  • Ian Romano - trommer

Tidligere medlemmer

  • Eric Smith - trommer
  • Noah Gadke - bass
  • Jesse Parker - trommer
  • Bennett Jones-Phillips - bass
  • Chris Colohan - trommer
  • Mike Haliechuk - bass
  • Mark Hurst - trommer
  • Neal (av Polen) - bass
  • Mark Rodenheizer - bass
  • Brandon Ferrell - trommer (på Attempted Suicide LP) og 2. gitar (live)
  • David Brown - trommer
  • Matthew Miller - bass

Referanser

Eksterne linker

Opiniones de nuestros usuarios

Marianne Sandvik

Jeg trengte å finne noe annerledes om Karriere selvmord, som ikke var den typiske tingen som alltid leses på internett, og jeg likte denne artikkelen av Karriere selvmord.

Roald Torp

Det er en stund siden jeg har sett en artikkel om Karriere selvmord skrevet på en så didaktisk måte. Jeg liker det.

Elise Nilssen

For de som meg som leter etter informasjon om Karriere selvmord, er dette et veldig godt alternativ.