Capuchinbird



All kunnskapen som mennesket har samlet i århundrer om Capuchinbird er nå tilgjengelig på internett, og vi har samlet og bestilt den for deg på en mest mulig tilgjengelig måte. Vi vil at du skal kunne få tilgang til alt relatert til Capuchinbird som du vil vite raskt og effektivt; at opplevelsen din er hyggelig og at du føler at du virkelig har funnet informasjonen om Capuchinbird som du lette etter.

For å nå våre mål har vi gjort en innsats for ikke bare å få den mest oppdaterte, forståelige og sannferdige informasjonen om Capuchinbird, men vi har også passet på at utformingen, lesbarheten, lastehastigheten og brukervennligheten til siden være så hyggelig som mulig, slik at du på denne måten kan fokusere på det essensielle, kjenne til all data og informasjon som er tilgjengelig om Capuchinbird, uten å måtte bekymre deg for noe annet, vi har allerede tatt hånd om det for deg. Vi håper vi har oppnådd vårt formål og at du har funnet informasjonen du ønsket om Capuchinbird. Så vi ønsker deg velkommen og oppfordrer deg til å fortsette å nyte opplevelsen av å bruke scientiano.com.

Capuchinbird
Capuchinbird - Perissocephalus tricolor.jpg
Vitenskapelig klassifisering redigere
Kongedømme: Animalia
Phylum: Chordata
Klasse: Aves
Rekkefølge: Passeriformes
Familie: Cotingidae
Slekt: Perissocephalus
Oberholser , 1899
Arter:
P. tricolor
Binomial navn
Perissocephalus tricolor
( Müller , 1776)
Perissocephalus tricolor map.svg

Den kapusinerkotinga eller calfbird ( Perissocephalus tricolor ) er en stor spurve fugl av familien Cotingidae . Det er monotypisk innen slekten Perissocephalus . Den finnes i fuktige skoger (opptil 1400 meter, men stort sett under 600 m) i det nordøstlige Sør-Amerika , nesten helt nord for Amazonas-elven og øst for Rio Negro ( Colombia , Venezuela , Brasil og Guianas ) .

Beskrivelse

Capuchinbird er en stor tykk-sett suboscine passerine med en relativt tung regning. Voksne veier mellom 340 og 420 gram (12 og 15 oz) og er vanligvis rundt 40 centimeter lange, noe som gjør den til den største suboscine passerine, bortsett fra Amazonas og langvattede paraplyfugler - faktisk kvinner er gjennomsnittlig større enn noen kvinner paraply fugl. Dens fjærdrakt er samlet rik brun, nærmer oransje på magen og undertail coverts , og remiges og kort hale er svart. Det mest karakteristiske trekk er dens nakne, nesten gribb -lignende hodet dekket i matt blå hud. Ungdommer ligner voksne, med unntak av noen dunete fjær på hodet.

Økologi

De samles i leks der de "synger". "Sangen" er veldig merkelig og vanskelig å beskrive nøyaktig, selv om noen har sammenlignet den med den fjerne lyden av motorsagen eller (som angitt med det alternative navnet "kalvfugl") en ku som kaster. Reiret er lite og ganske sparsomt og finnes normalt i nærheten av lek. Capuchinbirds spiser hovedsakelig frukt og insekter.

Status

Capuchinbird har en veldig bred utbredelse, og selv om den er en uvanlig fugl, anslås den totale bestanden å være stor. Befolkningen kan være i svak tilbakegang på grunn av avskoging, men ikke i en rask nok hastighet til at den kan betraktes som truet, så International Union for Conservation of Nature har vurdert sin bevaringsstatus som " minst bekymret ".

Referanser

Eksterne linker

Opiniones de nuestros usuarios

Bodil Lie

Denne oppføringen på Capuchinbird har fått meg til å vinne et veddemål, som mindre enn gir det en god poengsum.

Roald Enger

Språket ser gammelt ut, men informasjonen er pålitelig og generelt gir alt som skrives om Capuchinbird mye selvtillit.

Maren Hoff

Jeg trengte å finne noe annerledes om Capuchinbird, som ikke var den typiske tingen som alltid leses på internett, og jeg likte denne artikkelen av Capuchinbird.

Marta Lien

Det stemmer. Gir nødvendig informasjon om Capuchinbird.